Proclaimer

PBTconsult is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet haar uiterste best deze actueel en juist te houden.

Mocht u desondanks toch iets zien dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt uw reactie e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy

Uw persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze verstrekt heeft. Naast door u zelf verstrekte gegevens worden ook anoniem en automatisch gegevens verzameld met betrekking tot het bezoek en het gebruik van onze websites. Informatie over bezoeken aan onze site (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Links naar websites van derden

Deze website verwijst naar websites die door andere partijen dan door PBTconsult worden geëxploiteerd. PBTconsult is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

PBTconsult BV | Postbus 2420 | 3500 GK Utrecht | 030-2916633 | www.pbtconsult.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.