HBO afstudeerstageWij bieden een HBO Bouwkunde afstudeerplek voor jou!


Wij zijn een ingenieurs- en adviesbureau, gespecialiseerd in de fysieke toegankelijkheid van de gebouwde omgeving en andere terreinen zoals evenementen en openbaar vervoer. 
Wij zijn betrokken bij  prominente projecten als o.a. het Gerechtsgebouw in Breda, het European Patent Office in Rijswijk, het nieuwe European Medicine Office in Amsterdam, het Stadskantoor Utrecht, de Tweede Kamer in Den Haag en daarnaast ook de meeste gebouwen waarin ministeries gehuisvest zijn. 
Onze opdrachtgevers zijn o.a. architectenbureaus, projectontwikkelaars, aannemers, productleveranciers, openbaar vervoer maatschappijen, gemeentelijke- , provinciale- en landelijke overheden.

Welk vraagstuk ga je beantwoorden?

Op dit moment ligt er een belangrijk vraagstuk open met betrekking tot de toegankelijkheid  van bioscopen, congresgebouwen en theaters voor zowel bezoekers, personeel als artiesten. Het doel is te komen tot een Toegankelijkheid Praktijkrichtlijn voor bioscopen, congresgebouwen en theaters om het inclusieve karakter te vergroten. Deze opdracht wordt uitgevoerd in samenwerking met de landelijke Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties. 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een eigen werkplek bij ons op kantoor in Utrecht, waar je onder begeleiding van onze adviseurs je onderzoek kunt verrichten. Hiervoor krijg je uiteraard een stagevergoeding.
Naast het onderzoek en de werkzaamheden op kantoor, bieden we je ook de mogelijkheid om een aantal keer mee te lopen met onze adviseurs die toegankelijkheidinspecties uitvoeren bij diverse gebouwen door het hele land. Zo leer je de praktijk van bouwen volgens de DESIGN4ALL-filosofie. We streven ernaar om jouw stageperiode bij ons zo leerzaam mogelijk te maken, binnen de leuke en gezellige sfeer van PBTconsult.
Heb je interesse in afstuderen bij PBTconsult?
Dat vinden wij geweldig! 

Neem contact met ons op of stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie. Je kunt dit richten aan info@pbtconsult.nl t.a.v. mevrouw C. Leeflang.