ITS-Keurmerk

Gebaseerd op: Integrale Toegankelijkheidsstandaard (ITs)
Uitgegeven door: Ieder(in) (voorheen CG-Raad en Platform VG)
Bedoeld voor: Gebouwen
Methodiek van keuren: ITS-keuring
Een nieuw en/of bestaand en in gebruik zijnd gebouw wordt, incl. parkeervoorzieningen, route van de openbare weg tot aan de hoofdentree en andere buitenruimte voorzover dit relevant is voor het gebruik van het gebouw, ter plaatse geïnspecteerd. Op basis van deze inspectie wordt een procesverbaal van opname opgesteld en aan de hand daarvan wordt een beoordelingsrapport samengesteld.
Resultaat: Indien het gebouw voldoet aan de Integrale Toegankelijkheidsstandaard:
ITS-keurmerk en 3B Toegankelijkheidscertificaat
Indien het gebouw niet voldoet aan de Integrale Toegankelijkheidsstandaard:
Wanneer het gebouw aan 1 of 2 van de basis standaardelementen (Bereikbaarheid, Betreedbaarheid of Bruikbaarheid) voldoet, komt het in aanmerking voor een 3B-deelcertificaat.
Geldigheidsduur:  Het ITS-keurmerk en de 3B-deelcertificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Na deze periode vindt een herkeuring van het object plaats.
Publicatie: Alle goedgekeurde gebouwen en de gebouwen die tenminste 1 deelcertificaat toegewezen hebben gekregen, worden op onze site vermeld, tenzij de aanvrager dit niet wenst.

PBTaudit | Postbus 2420 | 3500 GK Utrecht | 030-2916633 | www.pbtaudit.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.